Mengers1000x300

Bijbaan Productie Medewerker

 

Heb jij naast je studie nog tijd over en verdien je graag een extra zakcentje? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als Productie Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een gedeelte van het productieproces. We zullen je op meerdere taken binnen de productie inleren. Zo kun je ingezet worden op verschillende afdelingen en ziet geen dag er hetzelfde uit. Multi-inzetbaarheid vinden wij dan ook erg belangrijk. Dit zorgt voor een leuke afwisseling voor jou en het is fijn voor ons! Als Productie Medewerker zie je het werk en gaat hier proactief mee aan de slag. Wanneer nodig help je natuurlijk ook je collega’s vooruit zodat iedereen aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wij vragen:

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Beschikbaar tussen 18:00 t/m 23:00, dagen zijn bespreekbaar
  • Je werkt netjes, secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je weet wat het betekent om hygiënisch te werken
  • Je bent enthousiast, toont inzet en bent gemotiveerd om bij Huijbregts aan de slag te gaan

 

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een sterk groeiende organisatie. Huijbregts Groep is een familiebedrijf en dit merk je in alles. Je komt terecht in een informeel familiebedrijf met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De sfeer binnen Huijbregts Groep is informeel, je collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam en iedereen levert zijn bijdrage aan de groei die we doormaken. Hiernaast ontvang je over de gewerkte uren na 18:00 een toeslag van 48% op je bruto salaris.

Heb je interesse?:

Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Je mag de mail richten aan Kirstin Simon, Personeelsfunctionaris.

Teamleider (m/v)

Ga jij de uitdaging aan je eigen (sub-)afdeling te runnen binnen één van de twee plants van Huijbregts Groep?
 

Als teamleider ben je een echt mensen-mens. Je weet als geen ander medewerkers op een positieve manier te motiveren en te inspireren, kunt inspelen op verschillende karakters en gaat respectvol om met andere culturen. Je maakt je hard voor jouw team met als doel de productienormen te realiseren. Kwaliteit, resultaten en een goede samenwerking zijn jouw persoonlijke doelen. Om deze te bereiken houd je toezicht op het operationele proces van jouw afdeling. Het bedrijfsbureau ondersteunt je daarbij. Samen met de productieleiding behoren zij tot jouw belangrijkste sparringpartners. Met hen ben je verantwoordelijk voor het uit te voeren beleid en zorg je ervoor dat alle teamleden op een juiste manier geïnformeerd worden.

Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw afdeling. Dagelijks loods jij het Huijbregts-treintje door jouw gedeelte van het productieproces en weet je het beste uit jouw team te halen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau. Heb je een hogere opleiding genoten en herken je jezelf toch in deze uitdaging? Dan staan we ook voor jouw sollicitatie open.
  • Pro-activiteit!
  • Een flexibele, communicatief sterke persoonlijkheid die zijn/haar mannetje weet te staan in een dynamisch productiebedrijf.
  • Bereidheid om te werken in een twee-ploegensysteem. 

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een sterk groeiende organisatie. Huijbregts Groep is een familiebedrijf en dit merk je in alles! Je komt terecht in een informeel familiebedrijf met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling . De sfeer binnen Huijbregts Groep is informeel, je collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam en iedereen levert zijn bijdrage aan de groei die we doormaken.

Heb je interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Je mag de mail richten aan Kirstin Simon, personeelsfunctionaris.

Kwaliteit

Huijbregts Groep doet er alles aan de kwaliteit en voedselveiligheid te borgen. Hiervoor is een eigen laboratorium en een proefkeuken ingericht, wordt een allergenenbeleid gevoerd en is het bedrijf als vanzelfsprekend gecertificeerd.

Laboratorium
In het eigen laboratorium worden standaard 100% ingangs- en uitgangscontroles uitgevoerd. Hier worden alle vooraf gestelde kwaliteitseisen gecontroleerd. De kwaliteitseisen zijn gebaseerd op de meest recente voedselveiligheidsstandaard waarvoor Huijbregts Groep gecertificeerd is (FSSC 22000 en Risk Plaza). Desgewenst kunnen aanvullende controles worden uitgevoerd op wens van de afnemer.

Allergenenbeleid
Huijbregts Groep stelt alles in het werk om kruisbesmetting tijdens de processen te minimaliseren. Hierbij enkele belangrijke maatregelen:
- Geen verwerking van noten, pinda’s, lupine of sesam in het gehele bedrijf
- Kruisbesmettingsvraagstukken meetbaar maken met eiwitbenadering
- Beheer van actuele allergenen gegevens van verwerkte grondstoffen in systeem inclusief aanvullende eiwit-gegevens per grondstof, per allergeen.

Een aantal van de onlangs gerealiseerde procesinnovaties zijn de High Care ruimtes. In deze ruimtes is kruisbesmetting geheel uitgesloten.
Wilt u meer weten over het allergenenbeleid en de mogelijkheden voor uw productieproces?

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Stages en Opdrachten


Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats waarbij je meekijkt in een groot familiebedrijf?
Meld je dan aan voor een stage of project bij Huijbregts Groep! 

Wij zoeken regelmatig gemotiveerde stagiaires voor de diverse afdelingen binnen het bedrijf! Heb je geen idee of jouw opleiding aansluit bij het werk binnen Huijbregts? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Interesse in een (afstudeer) stageplaats? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.! Dan nemen wij contact met jou op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Opdracht/project?

Heb jij een opdracht of project dat je wilt uitvoeren bij Huijbregts Groep? Stuur een mail naar Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. en licht je opdracht/project toe!

Stage in het Huijbregts Innovation Centre.

Het is ook mogelijk om stage te lopen in ons Huijbregts Innovation Centre (HIC). Studeer je bijvoorbeeld in de richting van ICT, Engineering, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Robotica? Grote kans dat je dan komt te werken in een centrum dat zich richt op de innovatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Klantportal

Voor klanten is het mogelijk om via een portal in te loggen.

Meer weten over de Klantportal? Neem dan contact met ons op.

Está aquí: Home Ongecategoriseerd