Mengers1000x300

Teamleider (m/v)

Ga jij de uitdaging aan je eigen (sub-)afdeling te runnen binnen één van de twee plants van Huijbregts Groep?
 

Als teamleider ben je een echt mensen-mens. Je weet als geen ander medewerkers op een positieve manier te motiveren en te inspireren, kunt inspelen op verschillende karakters en gaat respectvol om met andere culturen. Je maakt je hard voor jouw team met als doel de productienormen te realiseren. Kwaliteit, resultaten en een goede samenwerking zijn jouw persoonlijke doelen. Om deze te bereiken houd je toezicht op het operationele proces van jouw afdeling. Het bedrijfsbureau ondersteunt je daarbij. Samen met de productieleiding behoren zij tot jouw belangrijkste sparringpartners. Met hen ben je verantwoordelijk voor het uit te voeren beleid en zorg je ervoor dat alle teamleden op een juiste manier geïnformeerd worden.

Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw afdeling. Dagelijks loods jij het Huijbregts-treintje door jouw gedeelte van het productieproces en weet je het beste uit jouw team te halen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau. Heb je een hogere opleiding genoten en herken je jezelf toch in deze uitdaging? Dan staan we ook voor jouw sollicitatie open.
  • Pro-activiteit!
  • Een flexibele, communicatief sterke persoonlijkheid die zijn/haar mannetje weet te staan in een dynamisch productiebedrijf.
  • Bereidheid om te werken in een twee-ploegensysteem. 

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een sterk groeiende organisatie. Huijbregts Groep is een familiebedrijf en dit merk je in alles! Je komt terecht in een informeel familiebedrijf met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling . De sfeer binnen Huijbregts Groep is informeel, je collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam en iedereen levert zijn bijdrage aan de groei die we doormaken.

Heb je interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag de mail richten aan Kirstin Simon, personeelsfunctionaris.

Stages en Opdrachten


Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats waarbij je meekijkt in een groot familiebedrijf?
Meld je dan aan voor een stage of project bij Huijbregts Groep! 

Wij zoeken regelmatig gemotiveerde stagiaires voor de diverse afdelingen binnen het bedrijf! Heb je geen idee of jouw opleiding aansluit bij het werk binnen Huijbregts? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Interesse in een (afstudeer) stageplaats? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Dan nemen wij contact met jou op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Opdracht/project?

Heb jij een opdracht of project dat je wilt uitvoeren bij Huijbregts Groep? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en licht je opdracht/project toe!

Stage in het Huijbregts Innovation Centre.

Het is ook mogelijk om stage te lopen in ons Huijbregts Innovation Centre (HIC). Studeer je bijvoorbeeld in de richting van ICT, Engineering, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Robotica? Grote kans dat je dan komt te werken in een centrum dat zich richt op de innovatieve ontwikkelingen binnen het bedrijf.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Kwaliteit

Huijbregts Groep doet er alles aan de kwaliteit en voedselveiligheid te borgen. Hiervoor is een eigen laboratorium en een proefkeuken ingericht, wordt een allergenenbeleid gevoerd en is het bedrijf als vanzelfsprekend gecertificeerd.

Laboratorium
In het eigen laboratorium worden standaard 100% ingangs- en uitgangscontroles uitgevoerd. Hier worden alle vooraf gestelde kwaliteitseisen gecontroleerd. De kwaliteitseisen zijn gebaseerd op de meest recente voedselveiligheidsstandaard waarvoor Huijbregts Groep gecertificeerd is (FSSC 22000 en Risk Plaza). Desgewenst kunnen aanvullende controles worden uitgevoerd op wens van de afnemer.

Allergenenbeleid
Huijbregts Groep stelt alles in het werk om kruisbesmetting tijdens de processen te minimaliseren. Hierbij enkele belangrijke maatregelen:
- Geen verwerking van noten, pinda’s, lupine of sesam in het gehele bedrijf
- Kruisbesmettingsvraagstukken meetbaar maken met eiwitbenadering
- Beheer van actuele allergenen gegevens van verwerkte grondstoffen in systeem inclusief aanvullende eiwit-gegevens per grondstof, per allergeen.

Een aantal van de onlangs gerealiseerde procesinnovaties zijn de High Care ruimtes. In deze ruimtes is kruisbesmetting geheel uitgesloten.
Wilt u meer weten over het allergenenbeleid en de mogelijkheden voor uw productieproces?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantportal

Voor klanten is het mogelijk om via een portal in te loggen.

Meer weten over de Klantportal? Neem dan contact met ons op.

Technasium

Wat is het Technasium?
Het technasium is een onderwijsformule voor havo en vwo. Door al vroeg kennis te maken met de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van beroepen, bedrijven en vervolgopleidingen maken leerlingen een gemotiveerde keuze voor bèta en techniek.

Waarom Technasium?
Nederland wil een vooraanstaande plaats innemen in de kenniseconomie. Dat lukt alleen met voldoende hoogopgeleide technologen. Het probleem is dat nog te weinig jongeren kiezen voor een exacte vervolgopleiding. Het technasium streeft naar een verbeterde instroom naar en een bewustere keuze voor bètatechnische opleidingen in het hoger onderwijs en wil de belangstelling voor bètatechnische beroepen vergroten.

Voor leerlingen:
Heb je interesse in een project bij de Huijbregts Groep? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zorg dat de onderstaande punten in de mail zijn beschreven:

- Namen leerlingen projectgroep

- Keuze van het project

- Beredenering van de keuze

- Contactgegevens

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Erik van den Nieuwelaar, Huijbregts Groep.
T: 0492-596300

Medewerkers voor de afdelingen Productie en Logistiek

Medewerkers voor de afdelingen Productie en Logistiek (M/V) voor 40 uur per week.

Voor de afdeling Productie en Logistiek zoeken wij enthousiaste collega’s die gemotiveerd zijn om te
werken in een productiebedrijf waar je de kans krijgt op een vast dienstverband.

Als medewerker van een van deze afdelingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een
gedeelte van het productieproces. De werkzaamheden die je uitvoert zijn verschillend van aard.
Als Productiemedewerker kun je ingezet worden op de stort-, meng- of verpakkingsafdeling.
Als Logistiek medewerker zorg je voor de interne goederenstroom en kun je ingezet worden als
orderverzamelaar, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of werk je bij inkomende of uitgaande goederen.

Wij zoeken collega’s die zich herkennen in:
• Affiniteit met voedingsmiddelen;
• Netjes en zorgvuldig werken;
• Weten wat het betekent om hygiënisch te werken;
• Inzet en motivatie tonen.

Heb je interesse?
Mail dan je CV naar Sandra Manders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Ongecategoriseerd