Mengers1000x300

Vakantiekrachten gezocht!

Ben jij een harde werker en verdien je graag een extra zakcentje? Lees dan snel verder!

Als productiemedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een gedeelte van het productieproces. De werkzaamheden die je uitvoert zijn verschillend van aard. Zo kun je ingezet worden op de stort-, meng- of verpakkingsafdeling en leren we je het liefst alle kneepjes van het vak zodat je breed inzetbaar bent. Een leuke afwisseling voor jou en fijn voor ons!

Ben jij?

  • 18 jaar of ouder en beschikbaar in de vakanties
  • netjes en zorgvuldig en je hebt oog voor kwaliteit
  • in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken.
  • enthousiast, toont inzet en bent gemotiveerd om bij Huijbregts aan de slag te gaan.

Wij bieden:
Afwisselende taken in een sterk groeiende organisatie. Huijbregts Groep is een familiebedrijf en dit merk je in alles. Je komt terecht in een bedrijf met voldoende ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De sfeer binnen Huijbregts Groep is informeel, je collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam en iedereen levert zijn bijdrage aan de groei die we doormaken.

Heb je interesse?
Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren. Dit doe je door je cv en motivatie te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag de mail richten aan Kirstin Simon, Personeelsfunctionaris.

U bevindt zich hier: Home Werken bij Vakantiekrachten gezocht!